Επαληθευμένος ιδιοκτήτης
Απευθείας κρατήσεις με τους ιδιοκτητες
Προβολή με την άδεια του ιδιοκτήτη

Σκόπελος Τουρς . Skopelos Tours

Skopelos Tours Λεωφορείο Εκδρομές Μεταφορές

Γιάννης Καρβέλης , Χώρα Σκοπέλου, 37 003

Τουριστικό γραφείο Skopelos tours


Το τουριστικό γραφείο skopelos tours εδρεύει στη χώρα της Σκοπέλου και απέχει 50μ. από το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Οι κύριες δραστηριότητες του είναι οι μονοήμερες εκδρομές με λεωφορεία και τουριστικά σκάφη, οι ενοικιάσεις οχημάτων και η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.


Σας προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με πακέτα μονοήμερων εκδρομών, παρέχοντας σύγχρονα λεωφορεία και έμπειρο προσωπικό, με σκοπό να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τουριστικά σκάφη για να γνωρίσετε και τα υπόλοιπα νησιά Β. Σποράδων, τη Σκιάθο και την Αλόννησο, με το φημισμένο Θαλάσσιο πάρκο της.

Επιπλέον, παρέχουμε ενοικιάσεις οχημάτων όπως αυτοκίνητα, μηχανές, γουρούνες και ποδήλατα, καθώς και σκάφη αναψυχής για τη δική σας ιδιωτική απόλαυση των διακοπών σας. Τέλος, παρέχουμε τη δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νησί.


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά, με περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες μας, στις νέες γραφειακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο κέντρο της Σκοπέλου.

Εκδρομές με πούλμαν


Ο γύρος του νησιού και προορισμοί απο την Βόρεια πλευρά


Το τουριστικό γραφείο Skopelos Tours διοργανώνει καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία πραγματοποιώντας το γύρο του νησιού, ακολουθώντας μια εναλλακτική διαδρομή μέσα από το καταπράσινο βουνό, με αφετηρία τη χώρα της Σκοπέλου και ενδιάμεσες στάσεις για να απολαύσετε τα φυσικά τοπία από ψηλά, όπως η περίφημη καρδιά του Πανόρμου. 


Στη διαδρομή μας, συναντάμε επίσης το αρχαίο εκκλησάκι όπου διέμενε ο Προστάτης του νησιού Άγιος Ρηγίνος , στη κορυφή του λόφου της περιοχής Πλατανάκια, καθώς επίσης και την ‘’κρύα βρύση’’ στην περιοχή Καρυά. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το χωριό Έλιος, όπου βρίσκεται η βραβευμένη παραλία Χόβολο κάνοντας στάση τριών ωρών για κολύμπι.


Τελικός προορισμός είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε την δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη Χολιγουντιανή ταινία ‘’Mama Mia’’, και με μια ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του ελαιοτριβείου της Γλώσσας.


Η περιήγηση ξεκινά στις 08:30 από τη Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη και Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30.


Τιμή Εκδρομής: € 25.00

Μέχρι 6 ετων δωρεάν
Μέχρι 10 ετων 50%


Η διαδρομή από και προς Σκόπελο διαρκεί μία ώρα όπου θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!


Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ειδικές μεμβράνες προστασίας από τον ήλιο, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκδρομές με σκάφος


1η Κρουαζιέρα: Η μαγεία του Θαλάσσιου Πάρκου

Αναχώρηση 10:30 – Επιστροφή 18:00


Ξεκινάμε μια υπέροχη ημέρα πλέοντας προς την Αλόννησο και τις πύλες του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Β. Σποράδων.  Πρώτη μας στάση είναι το Πατητήρι το λιμάνι της Αλοννήσου, όπου παραμένουμε για 2 ώρες.  Εκεί μπορεί κανείς να επισκεφτεί το μουσείο της Αλοννήσου και το κέντρο ενημέρωσης για την προστασία της Μεσογειακής φώκιας.  Επιπλέον πραγματοποιείται προαιρετική εκδρομή με λεωφορείο στην Παλιά Χώρα του νησιού.  


Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικό παραδοσιακό οικισμό που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτος στον χρόνο και έχει αναδειχθεί ως το πλέον όμορφο αξιοθέατο του νησιού.  Κατόπιν, αναχωρούμε για την δεύτερη στάση μας, τον Άγιο Δημήτριο, μια από τις πιο όμορφες και οργανωμένες παραλίες του νησιού για το πρώτο μπάνιο της ημέρας και ατελείωτες βουτιές, για 2 ώρες. Επόμενη στάση μας και παραμονή επίσης 2 ωρών, θα έχουμε στον Λεφτό Γιαλό.  Πρόκειται για μια ακόμη υπέροχη και οργανωμένη παραλία για το δεύτερο μπάνιο μας της ημέρας.  Στον Λεφτό Γιαλό θα βρείτε αρκετές ψαροταβέρνες για φαγητό, οι περισσότερες μάλιστα με σπιτικό αλοννησιώτικο φαγητό  καθώς και ολόφρεσκα ψάρια από τα καΐκια της περιοχής.  Κατόπιν κάνουμε μια βόλτα στο Θαλάσσιο Πάρκο και τα υπόλοιπα ερημονήσια, Περιστέρα, Δύο Αδέρφια, Σκάντζουρα, Άγιος Γεώργιος και άλλα μικρότερα όπου στις ακτές και τα απόκρημνα βράχια τους φωλιάζουν επίσης και σπάνια θαλασσοπούλια, όπως ο αιγαιόγλαρος, οι θαλασσοκόρακες, οι μύχοι, οι αρτέμιδες και οι απόδημοι μαυροπετρίτες, καθώς και τα αγριοκάτσικα της περιοχής. Συνήθως στην διαδρομή συναντούμε δελφίνια, τα οποία φιλικά πλησιάζουμε με το σκάφος και παίζουν γύρω από αυτό ή άλλες φορές μας συναγωνίζονται στην ταχύτητα, καθήμενα παραπλεύρως  της πλώρης μας. Κατά την διάρκεια του πλου θα κάνουμε επίσης σύντομες στάσεις για ξενάγηση και φωτογραφίες από το σκάφος στα παραλιακά χωριά της Αλοννήσου, το Κοκκινόκαστρο, την Βότση, τα Καλαμάκια, τον Ρουσούμ Γιαλό, στις θαλάσσιες σπηλιές και θα παρατηρήσετε το βυθό από την γυάλινη καρίνα του σκάφους μας.


2η Κρουαζιέρα: Ηλιοβασίλεμα στην Αλόννησο

 Αναχώρηση 18:00 – Επιστροφή  22:00


Απολαύστε την απογευματινή μας βόλτα στην Αλόννησο.  Μια καλή ευκαιρία να δει κανείς την Αλόννησο σε μια μίνι κρουαζιέρα, Ξεκινάμε πλέοντας κατά μήκος των νησιών και τις πύλες του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Β. Σποράδων, όπου συνήθως συναντάμε δελφίνια για φωτογραφίες.  Στάση μας είναι το Πατητήρι το λιμάνι της Αλοννήσου, όπου παραμένουμε για 3 ώρες.  Εκεί μπορεί κανείς να επισκεφτεί το μουσείο της Αλοννήσου και το κέντρο ενημέρωσης για την προστασία της Μεσογειακής φώκιας.  Επιπλέον πραγματοποιείται προαιρετική εκδρομή με λεωφορείο στην Παλιά Χώρα του νησιού.  Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικό παραδοσιακό οικισμό που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτος στον χρόνο και έχει αναδειχθεί ως το πλέον όμορφο αξιοθέατο του νησιού.  Το ηλιοβασίλεμα δε από την Παλιά Χώρα είναι συγκλονιστικό και μπορείτε να το απολαύσετε πίνοντας το ποτό σας στα παραδοσιακά καφενεδάκια και έχοντας θέα το Θαλάσσιο Πάρκο και τα ερημονήσια. 


Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια


Το γραφείο μας εκδίδει ακτοπλοϊκά εισιτήρια πλοίων προς:

ΒΟΛΟ- ΜΑΝΤΟΥΔΙ- ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ -ΣΚΙΑΘΟ -ΑΛΟΝΝΗΣΟ


Υπηρεσίες Ταξί


Προτεραιότητά μας είναι η άνεση, η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.


Υπηρεσίες ταξί

Ταξίδια και εκδρομές

Ξεναγήσεις στη Σκόπελο

Διαδρομές από και προς το λιμάνι

Μεταφορές σε όλο το νησί της Σκοπέλου

Μεταφορές σε όλα τα ξενοδοχεία

Ασφαλείς μεταφορές για παιδιά σε ειδικό κάθισμα


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!